Guido Verhaegen als bureaumanager/controller aangesteld

Vanaf 1 augustus 2014 is Guido Verhaegen aan ons team toegevoegd. Guido is 32 jaar en gaat binnen onze organisatie de functie van Bureaumanager/ Controller bekleden. Dit is een nieuwe functie die verdere groei en professionalisering van ons bureau mogelijk maakt. Guido is verantwoordelijk voor de boekhouding, ICT en personeelszaken. Ook is hij het aanspreekpunt voor algemene zaken binnen onze organisatie. In het verleden heeft Guido al activiteiten voor onze organisatie verricht op financieel-administratief gebied. Het contact is daarna altijd gebleven en heeft geresulteerd in deze hernieuwde samenwerking.
Voorheen was Guido onder meer werkzaam bij Stichting MVV in de functie van administrateur. De afgelopen zes jaar werkte hij voor Verfpunt in de functie van Controller.
Guido: ”Ik heb er erg naar uitgekeken om te kunnen starten met mijn nieuwe baan. Ik zie het als een grote uitdaging om samen met het landelijke, zelfstandig opererende team te werken aan verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf. Onder andere de flexibiliteit die het team voor opdrachtgevers te bieden heeft is uniek. In mijn functie ondersteun ik de adviseurs en projectleiders zodanig dat zij deze flexibiliteit ook in de toekomst kunnen behouden.”
Wij wensen Guido veel plezier in zijn werk toe en veel succes in zijn nieuwe functie.

Landelijk
Een van onze regionale adviseurs
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Peter Twisk
Peter Twisk
Vestiging: Oost-Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Molenaar
Thijs Molenaar
Vestiging: Achterhoek - Twente Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland - Overijssel Mail mij Bel mij
Raoul Rademakers
Raoul Rademakers
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Bart Smeets
Bart Smeets
Vestiging: West-Nederland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Noord-Holland - Utrecht Mail mij Bel mij
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Fryslân - Groningen Mail mij Bel mij
Mirthe Wiltink
Mirthe Wiltink
Vestiging: West-Nederland Mail mij Bel mij
Arthur Hoffmann
Arthur Hoffmann
Vestiging: Noord-Holland - Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: West-Brabant - Zeeland Mail mij Bel mij
Miranda Berghuis
Miranda Berghuis
Vestiging: Fryslân - Groningen Mail mij Bel mij