Vestigingen
Limburg
Functie
Ecologisch adviseur
Contact:
karin.vansteenwijkbolle@regelink.nl 06-11393111
Karin van Steenwijk-Bolle

Aanpakker, sociaal dier, buitenmens

Voor deze klus moet je bij Karin zijn: onderzoeks- en monitoringsprojecten waarin beleid en praktijk samenkomen en waarbij regelmatig contact met de klant nodig is. Ook voor andere projecten waarbij meerwaarde voor de natuur te behalen is, zoals natuurbeheer- of natuurontwikkelingsprojecten, kan je bij Karin aankloppen.

Dit wist je nog niet van Karin: Karin heeft een half jaar in een kibboets gewoond. Ze was achttien en wilde even tot zichzelf komen, toen ze tot twee keer toe was uitgeloot voor de opleiding tot dierenarts. Na haar sabbatical stortte ze zich op haar studie Biologie en sindsdien bekleedde ze diverse ecologische functies.

“Natuur is altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Vroeger thuis had ik uitzicht op weilanden en koeien, ons favoriete speelterrein was een verwilderd stukje ‘niks’. Maar er werden steeds meer nieuwe woningen gebouwd, waardoor dit allemaal verdween. Vreselijk vond ik dat en ik denk ook dat daar de drang vandaan komt om de natuur te beschermen.
Ik heb altijd in de groene sector gewerkt. Bij een landschapsarchitectenbureau en bij Arcadis. Via Arcadis heb ik een aantal jaar gedetacheerd gezeten bij provincie Limburg als vergunningverlener voor de Wet natuurbescherming. Ook werkte ik als ecologisch adviseur en projectleider bij Bosgroep Zuid-Nederland. Ik was altijd lang onderweg, was veel aan het regelen en weinig buiten. Ik wilde weer terug naar de basis.
Bij Regelink kan ik mijn hart helemaal ophalen. Het is dichtbij, ik bepaal mijn eigen projecten en bouw mijn eigen netwerk op. Die zelfstandigheid vind ik heel fijn en de gesprekken met klanten geven me veel energie. Bovendien krijg ik alles van A tot Z mee en ben ik veel meer buiten. Deze combinatie is voor mij dus ideaal.
Ook in mijn vrije tijd loopt de natuur als een rode draad door mijn leven. Ik ben graag buiten: hardlopen, wandelen, een terras pakken met vrienden en erop uit met mijn gezin. Ook geniet ik enorm van onze tuin en sedumdak. Je ziet de bijen en hommels naarstig af en aan vliegen. Die bedrijvigheid is een lust voor het oog.”

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Thijs Molenaar
Thijs Molenaar
Vestiging: Overijssel Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Arthur van Woersem
Arthur van Woersem
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Arthur Hoffmann
Arthur Hoffmann
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Dennis van Hooren
Dennis van Hooren
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij