Vacature | GIS-Specialist

Geo-informatie is een essentieel onderdeel van ons werk. We registreren onze waarnemingen met ons eigen GIS-systeem, ontsluiten geo-informatie middels gis-viewers en onze applicatie FloraFaunaCheck.nl. Tevens zijn we veel bezig met het beantwoorden van ecologische vraagstukken middels geo-informatie. Om dit nog verder te borgen in ons team zijn we ter uitbreiding op zoek naar een GIS-specialist. 

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe GIS-specialist ga je aan de slag met de (door)ontwikkeling van onze GIS-systemen en applicaties zoals www.florafaunacheck.nl. Je werkt aan het steeds een beetje beter maken van onze GIS-infrastructuur en signaleert zelf proactief kansen voor de verbetering van onze GIS-producten. Dit doe je in samenwerking met collega’s en externe ontwikkelaars.

Daarnaast ondersteun je collega’s op het gebied van GIS bij de uitvoer van projecten. Door jouw kennis van GIS, het inwinnen van gegevens en de achterliggende processen ben je hen van dienst bij de koppeling van GIS informatie aan ecologische vraagstukken. Ook ondersteun je hen in de praktische uitvoer van onderzoeken door bijvoorbeeld het doen van analyses en het maken van rapportages.

Naast het uitvoeren van werkzaamheden op geo-gebied is er ruimte om ecologische werkzaamheden op te pakken. Voor het werk als GIS-specialist hebben we voor 3 a 4 dagen werk. Het is ook mogelijk om in het veldseizoen het kantoorwerk te combineren met veldwerk, daarmee kan het aantal uren uitgebreid worden. Maar uiteraard staan we ook open voor andere suggesties om extra uren in te delen.

Wat breng jij mee

  • Je hebt een relevante HBO of universitaire opleiding in de groene sector met een sterke GIS component .
  • Je hebt ervaring met verschillende software pakketten (ArcGIS, QGIS) en het beheren van databases (PostGIS).
  • Kennis van programmeertalen zoals (Python, R) is een pré.
  • Je hebt een groen hart. Je hebt affiniteit en/of ervaring met (ecologisch) veldwerk.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent collegiaal èn durft te vragen.
  • Je communiceert makkelijk, luistert goed en kunt praktische oplossingen bedenken voor de vraagstukken die spelen.

Je hebt regelmatig overleggen met onze softwareontwikkelaars en webbouwers in Wageningen en Veenendaal. We zoeken daarom iemand in het midden van het land.

Wat bieden wij

Bij ons kom je te werken in een sociale onderneming, waarbij maatschappelijke impact voorop staat. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waarin we werken volgens het concept van gespreid leiderschap. Je hebt daarmee de mogelijkheid om samen met je collega’s te bouwen aan de organisatie en aan jezelf.  We bieden in eerste instantie een jaarcontract  voor 24-32 uur; waarbij het aantal uren met ecologisch veldwerk aangevuld kan worden tot  32-40 (invulling van extra uren met andere werkzaamheden is ook bespreekbaar).

Sollicitatie

Heb je interesse, en wil je nog aanvullende informatie over de functie? Neem dan telefonisch contact op met Femke Hamelynck 06 291 77 096 of via femke.hamelynck@regelink.nl Solliciteren kan door vóór 1 december je CV met motivatiebrief te sturen naar femke.hamelynck@regelink.nl.

Werken bij Regelink Ecologie & Landschap

Bij Regelink Ecologie & Landschap werken 18 ecologen die zowel projectleider als aanspreekpunt zijn voor onze opdrachtgevers. We werken vanuit een kantoor aan huis, daardoor hebben we een landelijk opererend adviesbureau. Via onze digitale werkomgeving blijven we in nauw contact met elkaar. Om elkaar regelmatig te zien hebben we team-overleggen, samenwerkdagen en ook één keer per jaar een team-driedaagse waar met elkaar werken aan allerlei bedrijfsprocessen, maar ook vooral veel plezier hebben.

Werken bij Regelink Ecologie en Landschap is ook bij dragen aan een ecologisch waardevoller Nederland. Samen met onze opdrachtgevers werken we in onze opdrachten aan maximale winst voor de natuur. We innoveren veel, ons team wil het meest toonaangevende ecologische adviesbureau van Nederland zijn.

Landelijk
Een van onze regionale adviseurs
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Peter Twisk
Peter Twisk
Vestiging: Oost-Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Molenaar
Thijs Molenaar
Vestiging: Achterhoek - Twente Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland - Overijssel Mail mij Bel mij
Bart Smeets
Bart Smeets
Vestiging: West-Nederland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Noord-Holland - Utrecht Mail mij Bel mij
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Fryslân - Groningen Mail mij Bel mij
Mirthe Wiltink
Mirthe Wiltink
Vestiging: West-Nederland Mail mij Bel mij
Arthur Hoffmann
Arthur Hoffmann
Vestiging: Noord-Holland - Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: West-Brabant - Zeeland Mail mij Bel mij
Miranda Berghuis
Miranda Berghuis
Vestiging: Fryslân - Groningen Mail mij Bel mij
Femke Pakbier
Femke Pakbier
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij