21 februari 2014

24 – 28 februari: Teamweek

Een week per jaar sluit het team van Regelink Ecologie & Landschap zich op in een vakantiehuis. Dit maal van 24 tot 28 februari in de Achterhoek.
Een week lang besteden we onze aandacht niet direct aan onze opdrachtgevers, maar werken we aan ons zelf. Om daarna onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Tijdens deze week besteden we aandacht aan twee zaken die voor onze opdrachtgevers essentieel zijn: de inhoud en het proces. We discussiëren eindeloos over inhoudelijke thema’s, onderwerpen ons aan een cursus op procesmatig vlak en gaan we over naar een nieuw projectadministratiesysteem. Dit nieuwe projectadministratiesysteem stelt ons in staat onze projecten nog beter te plannen en de financiën van het bedrijf op de voet te volgen.
U raadt het al: van 24 tot 28 februari zijn wij even niet bereikbaar.

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij