Onze missie en visie

Wij streven naar…

… een mooiere leefomgeving.

‘Mooi’ betekent voor ons: waardevol voor flora en fauna. Daarmee beschermen we de biodiversiteit. Dat is nodig, want die staat ernstig onder druk. Soorten worden beschermd en er is extra aandacht om bijzondere soorten in stand te houden. Daarbovenop creëren we ecologische meerwaarde: we creëren de juiste omstandigheden, zodat de biodiversiteit weer kan toenemen.

Ecologisch advies geven

Dit doen we door…

… onderzoek te doen, advies te geven en te begeleiden bij de uitvoering van projecten voor een ecologisch waardevollere leefomgeving.

Wij helpen gemeenten, provincies, aannemers, natuurbeschermingsorganisaties en projectontwikkelaars met kennis en advies over de soortenrijkdom in Nederland en de juiste wettelijke bescherming. Dat doen we vanuit onze bevlogenheid voor een natuurinclusieve samenleving.

Lees meer over onze aanpak.

Met trots een sociale onderneming

Regelink Ecologie & Landschap is een bv. De eigenaar is Stichting Regelink Ecologie & Landschap. De stichting wordt vertegenwoordigd door een bestuur met drie collega’s. Ook is er een adviesraad, met alle collega’s uit ons vaste team.

Omdat onze maatschappelijke impact voorop staat, noemen we ons met trots een ‘sociale onderneming’. Onze winst gebruiken we allereerst voor investeringen in:

  • materiaal (zoals masten voor zenderonderzoek)
  • opleiding (denk aan scholing van onze jonge collega’s in het flexteam)
  • innovatie (nieuwe producten en diensten)

Wij willen bijdragen aan een mooiere leefomgeving. Een eventueel winstoverschot wordt dan ook volledig ingezet voor: een goed doel dat zich richt op de versterking van de ecologie in Nederland.

Onze bevlogen collega’s: altijd bij jou in de buurt

Al onze collega’s hebben gedegen en up-to-date kennis van flora, fauna en natuurwetgeving. Vanuit opleiding, ervaring én grote persoonlijke interesse en enthousiasme. Ze zijn bevlogen en energiek en hebben feeling met de praktijk.

De projectleiders uit het vaste team van Regelink Ecologie & Landschap fungeren als zelfstandig regionaal aanspreekpunt. Wij werken allen vanuit ons eigen thuiskantoor, verspreid over heel Nederland. Daardoor profiteer je van regionale en lokale kennis. Er zit altijd een collega bij jou in de buurt.

Flexibele schil en flexteam

Tijdens drukke perioden en bij bijzondere projecten maken we gebruik van een flexibele schil. Zo heb je de garantie dat er altijd genoeg collega’s inzetbaar zijn voor jouw project.

Daarnaast werken we het hele jaar met een flexteam. Dit team bestaat vooral uit startende ecologen en schoolverlaters. Zo helpen we mensen opleiden, krijgen we in drukke tijden het werk gedaan en vinden we fijne medewerkers voor ons vaste team.

Flexteam en flexibele schil

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Arthur Hoffmann
Arthur Hoffmann
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Vincent Elders
Vincent Elders
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Karin van Steenwijk-Bolle
Karin van Steenwijk-Bolle
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Manon Mulder
Manon Mulder
Vestiging: Drenthe Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij