27 mei 2020

Adviesloket Bodem en Natuur zelfstandig verder

Regelink Ecologie & Landschap was enkele jaren geleden een van de initiatiefnemers van het Adviesloket Bodem en Natuur. Het Adviesloket geeft praktijkgerichte adviezen over bodem(ontwikkeling) om de ontwikkeling van vegetaties te verbeteren. Diverse medewerkers van Regelink Ecologie & Landschap hebben een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Adviesloket. Het afgelopen half jaar was het Adviesloket onderdeel van Regelink Ecologie & Landschap. Vanwege het vertrek van Johannes Regelink en andere langetermijnkeuzes, heeft Regelink Ecologie & Landschap besloten afstand te doen van het Adviesloket.

Het Adviesloket Bodem en Natuur gaat nu zelfstandig verder. Johannes Regelink en Kristianne van der Put, twee initiatiefnemers van het Adviesloket, bouwen het Adviesloket verder uit. Kristianne van der Put: “Ik zie een grote potentie in het verbeteren van percelen met het natuurdoeltype N12.02 Kruiden- en faunarijk grasland, die veelal uit een gangbaar landbouwsysteem komen.” Johannes Regelink: “Onze integrale manier van kijken (bodembiologie, bodemchemie en bodemstructuur) in combinatie met praktijkgerichte adviezen zijn uniek in de markt. Samen met een laboratorium ontwikkelen we praktisch toepasbare analysetechnieken, die aansluiten bij referenties uit de wetenschap.”

Contact? Bel of mail met Kristianne (06-50871967, kristianne.vanderput@bodemennatuur.nl) of Johannes (06-55738510, johannes.regelink@bodemennatuur.nl).

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij