15 maart 2018

De Regelink Ecologie & Landschap Nieuwsbrief 2018 is uit!

Met gepaste trots presenteren we onze nieuwsbrief aan je! In onze nieuwsbrief kijken we terug op 2017 aan de hand van een aantal mooie uitgevoerde projecten. Kijk je mee?

Het tweede jaar monitoring voor het meetnet vissen en amfibieën voor het ANLb, de tweede gemeentebrede inventarisatie in Purmerend, de start van het Adviesloket Bodem en Natuur en wat te denken van telemetrisch onderzoek naar laatvliegers. Zomaar een greep uit een aantal onderzoeken en activiteiten die we in 2017 hebben uitgevoerd. Met onze nieuwsbrief kijken we terug op een geslaagd 2017 waar we weer veel van onze kennis en kunde in onze projecten kwijt konden. Onze projectleiders kijken met hoogtepunten uit hun eigen werk met je mee terug.

Onze volledige nieuwsbrief is te bekijken via Issue of te downloaden als PDF (8 MB).
Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij