20 december 2009

Ecologie van BILAN overgenomen

BILAN was een landschaps adviesbureau dat zich richtte op archeologie, GIS, cultuurhistorie en ecologie. Het was een commerciële tak van de Fontys-hogescholen. Per 1 januari 2010 wordt de archeologische afdeling onderdeel van archeologisch adviesbureau BAAC.
Reeds sinds een half jaar voert Regelink Ecologie & Landschap alle ecologie projecten namens BILAN uit. Per 1 januari 2010 gaat de afdeling ecologie officieel over naar Regelink Ecologie & Landschap. De nazorg van inmiddels afgesloten ecologie projecten van BILAN wordt ook door Regelink Ecologie & Landschap verzorgd.
Regelink Ecologie & Landschap heet de opdrachtgevers die via BILAN komen van harte welkom!

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij