23 november 2020

Even kennismaken: drie nieuwe collega’s

De inkt op de contracten is droog, zo tegen het einde van 2020 mogen we drie enthousiaste nieuwe collega’s verwelkomen: Tim Eestermans, Chantal Boymans en Wessel de Jong. Laten we kennismaken! In dit bericht stellen ze zich even aan je voor.

Tim Eestermans
Tim is sinds dit jaar via Teia gedetacheerd bij Regelink Ecologie & Landschap. En vanaf 1 december komt hij bij ons in dienst als projectmedewerker Zeeland. De afwisseling en variatie, dat is wat het werk volgens Tim vooral zo leuk maakt. “De ene dag sta je de hele dag (of nacht) in het veld een bepaalde diersoort te spotten. En de dag erna stel je een plan met effect op.” Lees meer op de persoonlijke pagina van Tim.

Chantal Boymans
Begin november is Chantal gestart als landelijk medewerker op ons bedrijfsbureau. Het persoonlijke en kleinschalige, dat is wat Chantal zo aantrok in het bedrijf. “Je leert elkaar snel goed kennen. Iedereen is heel betrokken, dat merkte ik al tijdens mijn sollicitatie. Heel fijn natuurlijk.” Lees meer op de persoonlijke pagina van Chantal.

Wessel de Jong
Wessel is in november begonnen als projectleider Gelderland. “Ik vind het heel interessant om een project van A tot Z mee te maken: van de offerte tot het veldwerk en de rapportage. Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan de bescherming van de natuur.” Lees meer op de persoonlijke pagina van Wessel.

 

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij