Even voorstellen: Femke Pakbier

Per 1 augustus is Femke Pakbier begonnen als projectleider ecologie. Zij versterkt ons team vanuit Zuid-Limburg. We stellen haar graag even aan je voor!

De passie voor natuur is er bij Femke met de paplepel ingegoten. Opgegroeid op een boerderij was ze altijd al veel buiten te vinden. Na haar studie Bos- en Natuurbeheer in Wageningen is ze gaan werken voor een milieuhygiënisch adviesbureau waar ze ervaring heeft opgedaan als projectleider. Maar tegelijkertijd bleef bij haar de wens om meer met natuur en ecologie te doen. Die combinatie heeft ze nu bij ons gevonden.

 

Femke is een echte Zuid-Limburgse. In haar vrije tijd is ze actief bij verschillende verenigingen zoals de carnavalsvereniging, de fanfare en de schutterij. En als het even kan, is ze veel buiten te vinden om te sporten of te wandelen.

 

De komende tijd gaat Femke aan de slag met veldwerk, maar ze is altijd in om kennis te maken met een kop koffie en vlaai!

 

Landelijk
Een van onze regionale adviseurs
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Peter Twisk
Peter Twisk
Vestiging: Oost-Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Molenaar
Thijs Molenaar
Vestiging: Achterhoek - Twente Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland-Overijssel-Veluwe Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Noord-Holland - Utrecht Mail mij Bel mij
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Fryslân - Groningen Mail mij Bel mij
Arthur Hoffmann
Arthur Hoffmann
Vestiging: Noord-Holland - Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: West-Brabant - Zeeland Mail mij Bel mij
Dennis van Hooren
Dennis van Hooren
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Karin van Steenwijk-Bolle
Karin van Steenwijk-Bolle
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Manon Mulder
Manon Mulder
Vestiging: Fryslân - Groningen Mail mij Bel mij