15 augustus 2019

Even voorstellen: Femke Pakbier

Per 1 augustus is Femke Pakbier begonnen als projectleider ecologie. Zij versterkt ons team vanuit Zuid-Limburg. We stellen haar graag even aan je voor!

De passie voor natuur is er bij Femke met de paplepel ingegoten. Opgegroeid op een boerderij was ze altijd al veel buiten te vinden. Na haar studie Bos- en Natuurbeheer in Wageningen is ze gaan werken voor een milieuhygiënisch adviesbureau waar ze ervaring heeft opgedaan als projectleider. Maar tegelijkertijd bleef bij haar de wens om meer met natuur en ecologie te doen. Die combinatie heeft ze nu bij ons gevonden.

 

Femke is een echte Zuid-Limburgse. In haar vrije tijd is ze actief bij verschillende verenigingen zoals de carnavalsvereniging, de fanfare en de schutterij. En als het even kan, is ze veel buiten te vinden om te sporten of te wandelen.

 

De komende tijd gaat Femke aan de slag met veldwerk, maar ze is altijd in om kennis te maken met een kop koffie en vlaai!

 

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij