2 november 2017

Even voorstellen: Heiko de Graaf

Sinds 1 november is Heiko de Graaf lid van ons team bij Regelink Ecologie & Landschap. Graag stellen we hem even aan u voor!
Heiko komt over van RVO.nl waar hij zich de afgelopen jaren heeft bezig gehouden met de bestuursrechtelijke handhaving van de Flora- en faunawet. Tijdens zijn werk voor RVO heeft Heiko van veel verschillende projecten de ecologische onderzoeken bestudeerd én juridisch getoetst. Wanneer onderzoeken onvolledig waren of te kort schoten dan ging Heiko samen met de initiatiefnemer op zoek naar oplossingen.
Heiko is opgeleid als ecoloog aan de VU. Hier deed hij onder andere onderzoek naar zaadverspreiding door watervogels, de zaadbank en gevolgen van vernatting in de Kennemerduinen en tijdens een stage bij Staatsbosbeheer naar ecologische verbindingszones.
Door zijn uitgebreide ervaring met het natuurbeschermingsrecht gecombineerd met een oplossingsgerichte mindset en een stevige dosis ecologische kennis is Heiko een waardevolle toevoeging aan ons team!

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij