2 februari 2017

Gezocht: ervaren projectleider ecologie voor Midden-Nederland

Wegens het vertrek van een van onze collega’s zijn we per direct op zoek naar een ervaren projectleider ecologie voor Midden-Nederland. 
De afgelopen jaren heeft Regelink Ecologie & Landschap een aanzienlijke groei doorgemaakt. Dat is niet alleen te zien in het aantal projecten, maar ook in de omvang van de projecten. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren projectleider ecologie.

Vacature – Ervaren projectleider ecologie in Midden-Nederland M/V

Ben jij Iemand die het een leuke uitdaging vindt om op basis van de belangen en wensen van onze opdrachtgevers te werken aan een ecologisch waardevollere leefomgeving. Je bent proactief, bent het aanspreekpunt voor grote (overheids)organisaties en werkt graag met collega’s samen om tot een optimaal resultaat te komen. Als projectleider trek je projecten vanuit het offerte (of tender) stadium tot en met oplevering en evaluatie met de opdrachtgever. Je bent woonachtig in Midden-Nederland en werkt vanuit kantoor aan huis, maar door middel van de nieuwste communicatie middelen toch intensief samen met je collega’s. Herken jij je hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij