17 januari 2017

Gezocht: Projectleider ecologie!

Per 1 april 2017 zijn we op zoek naar een projectleider ecologie ter versterking van ons team. Je zal werkzaam zijn in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Ben of ken jij de projectleider die wij zoeken?

Projectleider ecologie

Ben jij een zelfstandige, proactieve en communicatief sterke projectleider en wil je werken aan een ecologisch waardevollere leefomgeving? Hou je van acquisitie voeren en heb je graag veel contact met klanten? Woon jij in Friesland, Groningen of Drenthe en wil je graag werken in een enthousiast team met medewerkers door het hele land? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de volledige vacature:

Over Regelink Ecologie & Landschap

Bij Regelink Ecologie & Landschap werken momenteel dertien vaste medewerkers die tevens als projectleider en vast aanspreekpunt voor opdrachtgevers fungeren. Daarnaast versterken gemiddeld tien flexibele krachten ons team in piektijden. De vaste medewerkers wonen verspreid over het land en werken vanuit een kantoor aan huis. Ons team heeft de ambitie het meest toonaangevende ecologische adviesbureau van Nederland te worden.
 

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij