12 juni 2016

Mini-symposium: Professionele identiteit: excellentie als professional!

We leven in een complexe wereld. Als (beleids)adviseur, teamleider of directeur is het niet zonder meer duidelijk in welke situatie welke beslissing de juiste is. Een sterke professionele identiteit helpt onder andere bij het maken van afgewogen beslissingen.
De afgelopen tijd heb ik ervaring opgedaan met het ontwikkelen van professionele identiteit, zowel binnen de Master Leren en Innoveren als binnen mijn team bij Regelink Ecologie & Landschap. Op 30 juni delen ik en enkele andere sprekers onze kennis en ervaringen op het mini-symposium Professionele identiteit: excellentie als professional.
Erg blij ben ik met de aanwezigheid van Joseph Kessels. Hij is hoogleraar HRD aan de Universiteit van Twente. Als onderzoeker heeft hij altijd de praktijk centraal gesteld en bijgedragen aan waardevolle inzichten over het samenwerken in teams vanuit gespreid leiderschap.
Werk je bij een adviesbureau, gemeente of ben jij anderszins een “kenniswerker”? Dan nodig ik je van harte uit om op 30 juni aanwezig te zijn op dit mini-symposium!
Groeten,
Johannes Regelink
_MG_0284
Programma
14:00 Inloop met koffie en thee
14:30 Opening door de dagvoorzitter – Tom Vaessen
14:40 Inleiding concept ‘Professionele Identiteit’ – Elly van de Braak
15:10 Het versterken van professionele identiteit bij Regelink Ecologie & Landschap – Johannes Regelink
15:30 Zelf aan de slag met het concept professionele identiteit
16:00 Gespreid leiderschap bij samenwerking in teams – Joseph Kessels
16:30 Borrel

In samenwerking met:


Praktische gegevens

Datum: 30 juni 2016
Tijd: 14:00-17:00
Kosten: geen
Waar: Stoas Hogeschool, Mansholtlaan 18, Wageningen
Aanmelden
[contact-form-7 id=”4508″ title=”Mini-symposium PI”]

Wil je vooraf al meer weten over professionele identiteit? Kijk dan op www.professioneleidentiteit.nl

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij