5 maart 2020

Quickscanhulp in het nieuw

Een frisse uitstraling en verbeterde werking maar met de oude, vertrouwde functionaliteit: Quickscanhulp is vernieuwd. We hebben onder meer de zoekfunctie verbeterd en de website aangepast voor de huidige generatie browsers en schermen.

Quickscanhulp.nl is ontwikkeld door Regelink Ecologie & Landschap, in samenwerking met het Natuurloket. Wij vinden het belangrijk dat natuurinformatie ontsloten wordt voor ecologen en andere professionals. Via Quickscanhulp kunnen zij gemakkelijk een samenvatting uit de NDFF opvragen.

Hoe? Je selecteert een plangebied en ziet op welke afstand beschermde soorten zijn waargenomen. Alle beschermde soorten in de beschermingscategorieën Habitatrichtlijn en Andere soorten worden getoond; van de soorten in de beschermingscategorie Vogelrichtlijn alleen de soorten met jaarrond beschermde nesten. De applicatie helpt om snel en makkelijk direct een inschatting te maken van de aanwezige flora en fauna in een plangebied.

Je betaalt alleen als je informatie opvraagt (€ 27,50 per aanvraag) en hebt geen abonnement op de NDFF nodig. Voor bestaande gebruikers verandert er niets. Benieuwd? Kijk snel op Quickscanhulp.nl

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij