Quickscanhulp in het nieuw

5 maart 2020

Een frisse uitstraling en verbeterde werking maar met de oude, vertrouwde functionaliteit: Quickscanhulp is vernieuwd. We hebben onder meer de zoekfunctie verbeterd en de website aangepast voor de huidige generatie browsers en schermen.

Quickscanhulp.nl is ontwikkeld door Regelink Ecologie & Landschap, in samenwerking met het Natuurloket. Wij vinden het belangrijk dat natuurinformatie ontsloten wordt voor ecologen en andere professionals. Via Quickscanhulp kunnen zij gemakkelijk een samenvatting uit de NDFF opvragen.

Hoe? Je selecteert een plangebied en ziet op welke afstand beschermde soorten zijn waargenomen. Alle beschermde soorten in de beschermingscategorieën Habitatrichtlijn en Andere soorten worden getoond; van de soorten in de beschermingscategorie Vogelrichtlijn alleen de soorten met jaarrond beschermde nesten. De applicatie helpt om snel en makkelijk direct een inschatting te maken van de aanwezige flora en fauna in een plangebied.

Je betaalt alleen als je informatie opvraagt (€ 27,50 per aanvraag) en hebt geen abonnement op de NDFF nodig. Voor bestaande gebruikers verandert er niets. Benieuwd? Kijk snel op Quickscanhulp.nl

Landelijk
Een van onze regionale adviseurs
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Peter Twisk
Peter Twisk
Vestiging: Oost-Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Molenaar
Thijs Molenaar
Vestiging: Achterhoek - Twente Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland-Overijssel-Veluwe Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Noord-Holland - Utrecht Mail mij Bel mij
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Fryslân - Groningen Mail mij Bel mij
Arthur Hoffmann
Arthur Hoffmann
Vestiging: Noord-Holland - Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: West-Brabant - Zeeland Mail mij Bel mij
Dennis van Hooren
Dennis van Hooren
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij