14 november 2017

Regelink Ecologie & Landschap nieuwe partner KCNL

Tijdens de Partnerraad van het Kenniscentrum Natuur en Leefomgeving (KCNL) op 7 november 2017 is Regelink Ecologie & Landschap verwelkomd als nieuwe partner. Dat betekent dat Regelink actief het KCNL-netwerk gaat versterken. De partners zijn immers het hart van het kenniscentrum.

Het KCNL is een knooppunt van de 4 O’s: Onderwijs, Overheden, Ondernemingen en (maatschappelijke) Organisaties. Doelen:  innovatievragen uit het veld beantwoorden, kennis ontwikkelen, verzamelen en verspreiden via het onderwijs. Deze samenwerking moet zorgen  voor een innovatieve sector met goed opgeleide medewerkers.

Kennis verspreiden

Johannes Regelink, Regelink Ecologie & Landschap: “Voor ons als ecologisch adviesbureau staat altijd de ecologie centraal. Dat is een eerste overeenkomst met het KCNL-netwerk. Verder zijn we binnen Regelink altijd bezig om van elkaar en met elkaar te leren, en onze kennis verder te verspreiden richting onze opdrachtgevers. Dat doen we bijvoorbeeld door minisymposia, cursussen en onze website. Het lijkt me mooi om dat vanuit het KCNL verder uit te bouwen.”

Gezamenlijk leren

Evelyne van Dongen, KCNL: “We zijn erg blij met Regelink als partner. We hebben dezelfde visie – een schone, groene en leefbare leefomgeving – en hebben elkaar nodig om die te realiseren. Gezamenlijk leren is ons belangrijkste gereedschap, en ook daarin vinden KCNL en Regelink elkaar.”

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij