11 december 2009

Sponsor Waarneming.nl

Sinds twee jaar gebruikt Regelink Ecologisch onderzoek het PDA-systeem van Waarneming.nl. Door gebruik te maken van dit systeem worden waarnemingen direct, efficiënt en volledig digitaal in het veld ingevoerd.
Hierdoor wordt zo goed mogelijk omgegaan met kostbare waarnemingen en tijd. Ondertussen experimenteerde Waarneming.nl ook met andere systemen voor mobiel invoeren. Om in het veld te kunnen experimenten op een netbook zochten zij een sponsor om deze apparaten aan te kunnen schaffen. Regelink Ecologisch onderzoek heeft zich als sponsor gemeld en is blij Waarneming.nl te kunnen ondersteunen met het onderzoek naar nieuwe mogelijkheden.

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij