9 maart 2017

Terugblikken en vooruitkijken met onze nieuwsbrief 2017

Vleermuismonitoring met mistnetten, drones inzetten voor ecologisch onderzoek, de monitoring voor het meetnet vissen en amfibieën voor het ANLB en wat te denken van de regiobijeenkomsten over de nieuwe Wet natuurbescherming . Zomaar een greep uit een aantal onderzoeken en activiteiten die we afgelopen jaar hebben uitgevoerd. 

Nieuwsbrief 2017

In onze nieuwsbrief 2017 vindt u bijdragen van de medewerkers van Regelink Ecologie & Landschap over projecten waar zij zich afgelopen jaar voor ingezet hebben. We kijken terug op 2016 met een aantal bijzondere opdrachten en onderzoeken. Tegelijkertijd kijken we vooruit, een aantal van de onderzoeken krijgt namelijk een vervolg in 2017. 
We kunnen terugkijken op een bijzonder jaar en met evenveel enthousiasme vooruitkijken naar wat 2017 ons gaat brengen! 
U kan de volledige nieuwsbrief lezen via Issuu of downloaden als PDF (2 MB).

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij