20 maart 2013

Uitnodiging: dag Groen & Samenleving op de Week van de Openbare Ruimte

Op 8 april vind binnen de Week van de Openbare Ruimte een themadag plaats over “Groen & Samenleving”. De Week van de Openbare Ruimte zegt hierover: “Onder de noemer ‘Groen & Samenleving’ heeft de programmacommissie onder leiding van Wendy Bakker (hoofdredactrice van Tuin & Landschap) voor u een boeiend programma samengesteld. Het gekozen thema ‘Groen & Samenleving’ vormt de kapstok voor de plenaire openingssessie en de zes parallelsessies.” Meer informatie is te vinden op de website van de Week van de Openbare Ruimte.
Regelink Ecologie & Landschap staat deze dag in de inspiratieruimte. Wij mogen onze relaties uitnodigen om aan de dag deel te nemen met 25% korting. Vermeld bij de opgave dan: “Korting 25% als relatie van Regelink Ecologie & Landschap”.

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij