23 augustus 2012

Uitnodiging: discussieer mee over de nieuwe uitspraak!

In het vorige weblog bericht hebben we een uitspraak van de Raad van State over de Flora- en faunawet geanalyseerd. De samenwerking die we hiervoor hadden met Assenberg & Klinkhamer Advocatenkantoor heeft inmiddels ook geresulteerd in de organisatie van een discussiedag Flora- en faunawet.

Deze dag vindt plaats op 25 september in Nijkerk. Iedere ecoloog of jurist die wel eens met de Flora- en faunawet werkt is welkom om deel te nemen aan de dag. Voor meer informatie zie: www.sympoisumffwet.nl

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij