26 maart 2015

Versterking stelt zich voor: Arthur Hoffmann en Rik Schreurs

Sinds begin maart versterken Arthur Hoffmann en Rik Schreurs ons team. Arthur werkt in het midden van Nederland en Rik in Limburg. In dit weblogbericht stellen ze zich voor.
arthur-uitsnedeArthur Hoffman heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van ecologie in relatie tot natuurwetgeving. Hij heeft een brede soortenkennis, waardoor hij theorie en praktijk op een effectieve manier op elkaar kan afstemmen. Arthur: “De natuur gaat haar eigen gang en trekt zich niets aan van plannen of regels. Dat vraagt een flexibele houding van adviseurs ecologie. Door nauw contact te houden met opdrachtgevers, weten we goed wat er speelt en kunnen we efficiënt inspringen op veranderingen in een project. Het belooft een spannende tijd te worden, met de komst van de nieuwe wet Natuurbescherming en de decentralisatie. We zitten erbovenop!”
Rik_SchreursRik Schreurs werkt ruim vijf jaar in de groene sector, ondermeer als meewerkend uitvoerder en technisch landschapsadviseur. Hij is een sociaal en toegankelijk persoon, een gedreven en veelzijdig vakman met een grote passie voor natuur. Rik: “Steeds zien we dat het succes van maatregelen voor flora en fauna afhangt van details in de uitvoering. In deze nieuwe functie komt mijn ervaring als technisch landschapsadviseur en mijn kennis van ecologie mooi samen. Waarbij ik ook de samenwerking met zusterbedrijf RANOX natuuraannemer ga versterken.”
Arthur en Rik werken als projectleider en zijn met name actief bij toetsingen in het kader van de natuurwetgeving. Beiden worden vast aanspreekpunt voor opdrachtgevers in hun omgeving, waarmee Regelink Ecologie & Landschap zorgt voor korte lijnen en flexibiliteit.

Johannes Regelink draagt een bestelauto over aan Arthur Hoffmann.

Johannes Regelink draagt een bestelauto over aan Arthur Hoffmann.

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij