24 september 2020

Even voorstellen: Manon Mulder

Manon Mulder is een bekend gezicht én prettige collega uit ons flexteam. Na een jaar ‘warmdraaien’ komt ze ons in Groningen nu definitief versterken. We zijn blij dat we deze leergierige ecoloog aan je voor mogen stellen.

Wat doe ik hier?, dacht ze na een half jaar studie communicatie. Want: wie had hier nou wat aan? De keuze voor ecologie kwam niet vanzelf, maar steeds beter ontdekte ze wat ze zocht: echt iets bijdragen aan de wereld, aan de natuur. Bij Bos- en Natuurbeheer aan hogeschool Van Hall Larenstein bleek ze helemaal op haar plek.

Impact maken

Want als ecoloog kan ze wél impact maken. “Als ik voor een project door het stille Fochteloërveen wandel, dan is dat prachtig en geniet ik daar enorm van. Maar het mooiste vind ik toch als ik mensen bewuster kan maken, kan laten zien wat er mogelijk is met natuur. Als ik buiten op straat inventarisaties doe, komt er vaak iemand een praatje maken. Je kunt bewoners dan echt laten zien en horen wat je aan het doen bent. Het is fantastisch als je mensen er dan toe kunt bewegen voor de natuur iets extra’s te doen.”

Van flexteam naar vaste kracht in Groningen

Het afgelopen jaar deed Manon veel ervaring op in ons flexteam, nu kan ze met vertrouwen als projectleider ecologie aan de slag. Hoewel ze nog steeds leert waar ze écht goed in is. “Ik vind tot nu toe alles interessant, van vleermuisinventarisaties tot ecologische begeleiding. Ik zou nog graag meer willen leren over BREEAM. Ik geloof dat er vooral in de stad voor de natuur nog veel winst te behalen is. Het lijkt me heel leuk om bijvoorbeeld creatief mee te denken over duurzaam bouwen. Bij Regelink heb ik de vrijheid om te ontdekken wat bij me past: er is ruimte voor eigen ideeën maar je wordt door collega’s ook makkelijk bij andere projecten betrokken. Mogen leren vind ik het allerleukste!”

 

Hoe zit dat precies met ons flexteam? Je leest het hier.

Landelijk
Algemene contactgegevens
Vestiging: Landelijk Mail ons Bel ons Het team
Annemarie van Leeuwen
Annemarie van Leeuwen
Vestiging: Friesland Mail mij Bel mij
Marlien de Voogd
Marlien de Voogd
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Mieuw van Diedenhoven
Mieuw van Diedenhoven
Vestiging: Utrecht Mail mij Bel mij
Adri Clements
Adri Clements
Vestiging: Zeeland Mail mij Bel mij
Stefan van Schaik
Stefan van Schaik
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Annemieke Kolvoort
Annemieke Kolvoort
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Rens Hensgens
Rens Hensgens
Vestiging: Limburg Mail mij Bel mij
Anna Luijten
Anna Luijten
Vestiging: Gelderland Mail mij Bel mij
Chris Driessen
Chris Driessen
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij
Mischa van der Hout
Mischa van der Hout
Vestiging: Flevoland Mail mij Bel mij
Eva Henrard
Eva Henrard
Vestiging: Noord Brabant Mail mij Bel mij
Thijs Bosch
Thijs Bosch
Vestiging: Landelijk Mail mij Bel mij